Жұмсартылған маргаринға қант пудрасы мен бір жұмыртқа және крахмалмен араластырыңыз. Екінші жұмыртқаның ағын бөліп қойып, сарысын разрыхлительмен араластырыңыз. Разрыхлитель қоспасын маргаринға қосыңыз. Кокос талшығы мен ұнды қосыңыз. 5 минуттай илеңіз. Енді аз-аздан алып, қалаған формада печенье жасаңыз. Үстіне жұмыртқаның сарысын жағыңыз. Қаласаңыз үстіне кокос талшығын сеуіп қойыңыз (менде кокос талшығы бітіп қалған болатын) – әдемі болады. 180 С ыстық духовкада үсті аздап қана қызарғанға дейін пісіріңіз.
3/5
(238 отзывов)